TOP INTERIOR DESIGN-HACKS VOOR UW HUIS

Als u op zoek bent naar een meer samengestelde verzameling van de beste interieurontwerptrucs die zowel goedkoop zijn als minimale inspanning vergen, hoeft u niet verder te zoeken. Van het toevoegen van spiegels tot visuals die uw interieurruimte aanvullen tot het verbeteren van de sfeer van uw kamer door middel van kleur en verlichting, hier zijn de tien beste tips voor huisontwerp die u kunt doen voor de broodnodige make-over van uw huis.

 1. Verlicht uw kamers:
  Stel dat u net bent verhuisd naar een nieuwe condo-eenheid met één slaapkamer waar u uw leefruimte wilt maximaliseren. U wilt binnen zoveel mogelijk licht binnenlaten om de kamer groter te laten lijken dan de werkelijke afmetingen. Verf muren met lichte tinten en hang brede spiegels op om meer licht te reflecteren en de optische illusie van ruimte te creëren. Houd er rekening mee dat donkere kleuren kamers kleiner doen lijken, ongeacht hoeveel spiegels je aan je muren hangt.
 2. Meng het:
  Sommige huiseigenaren hebben een bepaalde stijl in gedachten als het gaat om interieurontwerp. In het geval van kleinere ruimtes, wil je je huisontwerpideeën door elkaar halen om je persoonlijkheid te benadrukken. Als het gaat om het ontwerpen van je ruimte, speelt je persoonlijkheid eigenlijk een belangrijke rol. Wees niet bang om het oude met het nieuwe te integreren, zolang hun kleurenschema’s overeenkomen. Je moderne bureau in de woonkamer kan een boost krijgen van oud antiek of zelfs de vintage decors die je scoorde bij een garage sale. Zorg ervoor dat alle ornamenten die u in de kamer plaatst schoon en stofvrij zijn en vertelt bij het samenstellen uw verhaal. Hang wat van je favoriete kunst op met je eigentijdse behang als achtergrond, maar zorg ervoor dat je lijsten bij de stof passen. Afwisseling is het kruid van het leven en je zou altijd willen dat je plek er vol mee is.
 3. Geef je ruimte een identiteit:
  Net zoals je van kleding verandert om een bepaalde look te krijgen, zo moet je ook veranderen hoe je meubels eruit moeten zien. Met kussenovertrekken kunt u de energie van uw meubels kanaliseren volgens de seizoenen of evenementen die u bij u thuis organiseert. Slipcovers die verfijning uitstralen bij het houden van een feest of tijdens de zomer voor iets warms gaan. Een ander voordeel van hoezen is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste vlekken op uw salontafel of bank.
 4. Bewaar items in rieten manden:
  De meeste huisvrouwen krijgen hoofdpijn vanwege het gebrek aan opslagruimte in huis. Rieten manden zijn uw beste oplossing om onooglijke rommel te verbergen, omdat ze zowel elegant als economisch zijn. Stapel je manden op keukenkastjes, maar zorg ervoor dat je kleuren goed bij elkaar passen. Rieten manden met een zachte grijze of drijfhoutafwerking passen goed bij de meeste traditionele meubels.
 5. Verander afval in een schat:
  Als je eerder bepaalde items hebt opgeslagen in dozen die je al een tijdje niet hebt bezocht, breng ze dan naar buiten en misschien vind je een paar oude dingen die goed passen bij je nieuwe plek. Elk huis komt tot leven met de accessoires waarmee het is ontworpen en oude houten decors, acryl of metalen die herstelbaar zijn, kunnen nog steeds goed worden gebruikt in uw nieuwe verblijf. Zoek online naar goede restauratiehacks die je oude borden in kunst kunnen veranderen, of oude boeken in decoratief behang. Het afval van één man is de schat van een ander, dus zorg ervoor dat je de waarde van een item volledig hebt gebruikt voordat je het weggooit.
 6. Hang een pottenrek in de keuken:
  Let’s head on over to your kitchen where the atmosphere should both be inviting and warm. Make use of a hanging pot rack to keep one of the most important places in the house clutter-free while giving the room a feel of elegance. Your kitchen is going to be one of the busiest places in your house and a hanging pot rack will tell your guests that you have no qualms about being serious in the kitchen, plus it gives you more storage for your kitchenware.
 7. Ga met wat groen:
  Nothing makes a room more relaxing than an ample shade of green. Plants both improve your living room’s aesthetics and the air you breathe. As we’ve learned in primary school, plants absorb pollutants and give off oxygen. So who wouldn’t want that in their home, right? Use greens to accentuate the textures and colors of rather dull spaces and avoid using plastic ones. The objective of designing your home is to add more life. Fake plants may just exude a feeling of boredom instead.
 8. Geef je muren persoonlijkheid
  If you Google ‘cheap interior design ideas in Manila’, you might come across some online vendors who sell quality wallpaper. Nowadays, there is a gamut of styles and textures you can choose from via the internet without breaking the bank. Giving your rooms an instant burst of color by using wallpapers can also give them their own unique characteristics. You can also apply wallpaper in your bookshelves to give them a contemporary feel or let your TV wall pop out of the living room with a rustic stone-style design. Choose your wallpapers wisely and make sure they are of A-grade quality. Some wallpapers absorb moisture from walls during the rainy season and you wouldn’t want air bubbles creating an eyesore in the living room.
 9. Accentueer met karpetten:
  Area rugs bring out a room’s unique trait with its texture, color, and warmth. These home accents will look good on hardwood floors and are easier to clean than full carpets. Go with a blend of varying patterns that will further emphasize the ambience you’re looking for. Bring out warmer tones for cold seasons and lighter fabrics during the summer. Cotton area rugs are washable and easy to maintain and there are a wide array of patterns you could choose from in the market that will match your rooms perfectly.


Geef uw badkamer kleur en textuur:
Een kleine badkamer heeft zo zijn voordelen. Het is vastgesteld schoon en maken te decoreren. Beperk uw kleine gebied niet met wit en grijs en ontdek meer kleurenpaletten. Gebruik heldere en krachtige tinten en ontwerp uw badkamerwanden met enkele opvallende patronen en geometrische vormen. In de plaats van te overweldigen met een mooie maar ongelijk grote gootsteen zijn kleinere armaturen die de kamer goed zijn aangebracht. Ten slotte zijn versierde kamers met een kleine maar stijlvolle kruk die je onder de gootsteen kunt verbergen, omdat dit ook meer hulp kan bieden wanneer je het nodig hebt.

More Stories
Optimism