5 INTERIEURONTWERP-HACKS DIE UW APPARTEMENT ZULLEN TRANSFORMEREN

Wil je wat leven terug blazen in je oude appartement?

We hebben de top 5 trends onderzocht die je leefruimte opfleuren zonder de bank (of je rug!)

Tip # 1: het draait allemaal om de rand

Fringe kan wonderen doen in uw leefruimte, vooral voor moderne en minimalistische stijlen. Perfect voor het verzachten van harde randen en hoeken, franjes voegen textuurkarakter toe aan de kamer en versterken de esthetiek van de ruimte.

Het kiezen van het juiste materiaal is de sleutel. Een ruige pony zoals hier afgebeeld van Front + Main past perfect bij aardetinten en zichtbaar hout. Voor een vleugje weelde is een franjeslamp of kroonluchter een opvallende toevoeging. U kunt ook overwegen om te investeren in een fluwelen bank met franje-accenten om een elegant middelpunt aan de ruimte toe te voegen.

Tip # 2: gooi er een scheutje kleur in

Een levendige deken zal de ruimte opvrolijken en warmte geven aan witte en grijze kleurenschema’s. Kwaliteit staat centraal. Gewaagde kleuren trekken de aandacht, dus het kiezen van een rijke stof zoals kasjmier of zijde geeft je appartement de WOW-factor die je wenst.

Als uw woonruimte voornamelijk neutrale tinten is, overweeg dan een gele, paarse, blauwe of rode accentdeken.

Tip # 3: wees vet

Er gaat niets boven een gedurfde accentmuur om dimensie en ruimte in de kamer te creëren. De hier afgebeelde betonnen accentmuren zijn ingebouwd in verschillende van de 1600 VINE-appartementen om elke kamer diepte en karakter te geven. Als je volledig witte of neutrale muren hebt, overweeg dan om een accentmuur een gedurfde, tegengestelde kleur te schilderen of een behang toe te voegen.

Tip # 4: ga groen

Blaas uw appartement nieuw leven in met groene accenten. De opties zijn eindeloos: geef uw nachtkastje, bureau, tafelbladen en lege hoeken een boost met opvallende stukken zoals vijgenbladeren, Engelse klimop en jadeplanten.

Lijkt je groene duim meer op een bruine duim? Geen zorgen, planten zoals vetplanten en airplants hebben maar één keer per week zon en een scheutje water nodig!

De vaas of pot die u kiest, moet afhangen van de esthetiek van uw leefruimte. De hier afgebeelde mand van geweven stro past goed bij Scandinavische, moderne en bohemien chique stijlen uit het midden van de eeuw. Gunmetal zilveren en koperen vazen en potten zijn perfect voor moderne en industriële ruimtes.

Tip # 5: Rond af

De meeste meubelstukken zijn vierkant en hoekig, wat de kamer een “boxy” uitstraling geeft. Voeg een afgerond of gebogen meubelstuk toe om de ruimte te openen en dimensie te creëren.

Een paar eenvoudige toevoegingen zijn een ronde lamp of hangende kroonluchter of een ronde salontafel.

More Stories
Optimism